Keptos burokėlių salotos


Reikės:
3 vnt. svogūnų,
3 vnt. morkų,
1 - 2 vnt. didesnių paprikų,
1 - 2 vnt. didesnių žalių burokėlių,
pagal poreikį druskos,
pagal poreikį pipirų,
aliejaus,
2 valgomi šaukštai acto (kuo daugiau, tuo rūgščiau).

Gaminimas:
Įkaitiname didelėje keptuvėje aliejų. Susmulkiname svogūnus ir papriką, sutarkuojame su burokine tarka morkas ir žalius burokėlius. Viską kepame paeiliui:
1) apkepiname svogūnus
2) tada morkas
3) papriką
4) ir galiausiai žalius burokėlius.
Baigiant kepti įdedame druskos, pipirų ir įpilame acto. Viską dar pakepame ~ 5 min. Patiekiame svečiams.
P.S. labai skanios tiek karštos, tiek šaltos ir su juoda duona :)
SKANAUS !

Komentarai

Populiarūs įrašai