Naminė storapadė pica


Reikės:
Picos padas:
50 g. mielių
1 arbt. š. cukraus
Žiupsnelis druskos
1,5 stiklinės pašildyto pieno
4 valg. š. aliejaus
400 g. miltų

Ingredientai:
Sūris
Dešra
Pomidorų padažas
Porai
Paprika
Pievagrybiai
Majonezas

Gaminimas:
Mieles ištirpinti su cukrumi. Po to suberti druską ir supilti šiltą pieną. Pilam aliejų ir beriam persijotus miltus (kad tešla būtų puri). Minkom kol nelips prie rankų. Paliekam tešlą 30 min. pakilti. Per tą laiką susipjaustom visus ingredientus.
Kai tešla pakilo dar paminkom ir formuojam norima forma (aš kepiau per visą skardą). Kai padarot formą ją subadome šakute ir aptepame aliejumi. Tada pašauname į orkaitę įkaitinta iki 200 laipsnių ir kepam 5 min. Kai apkepė ištepam karštą padą svietu (arba aliejum). Dedam pomidorų padažą, ištepam, barstom sūrį (tik kad pasidengtu padas) ir dedam ingredientus kaip jus norite. Gale reikia užbarstyti likusiu sūriu ir uždėti majonezą. Kepame įkaitintoje orkaitėje (200 laipsniu) apie 30-40 min. Kol viskas iškeps Skanaus:)

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai