Čili troškinys


Reikės:
500 gr. jautienos faršo
2 didelių svogūnų
3 česnako skiltelių
2 čili pipirų
1 raudona paprika
1 skardinė kon­ser­vuotų pomidorų
250 gr. pomidorų padažo
2 skardinės rau­do­nųjų pupelių;
fermentinio sūrio
druskos, pipirų

Gaminimas:
Pradžioje pakepiname faršą. Dedame smulkiai supjaustytus svogūnus, vėliau raudona paprika. Beriame druską ir juoduosius pipirus. Pasiimame gan aukštą puodą ir į jį supilame pupeles su visom sultym. Užvirę suberiame iškepusį faršą. Tada suberiame smulkintus česnakus, įdedame konservuotus pomidorus ir pomidorų padažą. Vėl druskytės ir pipiriukų įdedam. Viską gerai išmaišome ir paverdame kokias ~ 30 min. Susitarkuojame fermentinį sūrį ir pasiskrudinam batono. Kai jau viskas išsitroškino įberiame sūrį. Prieš patiekiant taip pat apibarstyti sūriu. Patariu valgyti su skrudintu batonu. Skanaus brangieji....

Komentarai

Populiarūs įrašai