Saldžių žuvyčių pyragas
Reikės:
500 g. saldžių žuvyčių krekerių;
180 gr. sviesto;
1 indelis (~ 400 g.) karamelizuoto pieno Rududu (kambario temperatūros);
4 valg.šaukštai greitinės;
2-3 valg.šaukštai citrinos sulčių.
Gaminimas:
Didesniame puode išlydome sviestą su "Rududu" pienu. Kai gausis vientisa masė sudedame grietinę, išmaišome. Nukeliame nuo ugnies ir leidžiame masei pravėsti. Pravėsus masei supilame citrinos sultis ir išplakame. Tada masę supilame ant žuvyčių ir gerai išmaišome. Sudedame į formą ir dedame į šaldytuvą maždaug 1-2 valandoms. Gaunasi minkštas ir skanus pyragas. Skanaus
500 g. saldžių žuvyčių krekerių;
180 gr. sviesto;
1 indelis (~ 400 g.) karamelizuoto pieno Rududu (kambario temperatūros);
4 valg.šaukštai greitinės;
2-3 valg.šaukštai citrinos sulčių.
Gaminimas:
Didesniame puode išlydome sviestą su "Rududu" pienu. Kai gausis vientisa masė sudedame grietinę, išmaišome. Nukeliame nuo ugnies ir leidžiame masei pravėsti. Pravėsus masei supilame citrinos sultis ir išplakame. Tada masę supilame ant žuvyčių ir gerai išmaišome. Sudedame į formą ir dedame į šaldytuvą maždaug 1-2 valandoms. Gaunasi minkštas ir skanus pyragas. Skanaus
Komentarai
Rašyti komentarą