Troškinta triušiena
Reikės:
1 triušis (apie 1 - 1,5 kg),
3 morkos,
3 svogūnai,
citrininių pipirų,
muskatų,
muskatų,
druskos,
aliejaus.
Gaminimas:
Triušį supjaustykite gabalėliais, įtrinkite prieskoniais ir palaikykite
keletą valandų. Keptuvėje su aliejumi pakepkite sutarkuotas morkas bei
susmulkintus svogūnus, paskaninkite juos pipirais ir druska. Keptuvėje su
aliejumi apkepkite ir triušio gabalėlius. Tada sudėkite juos į troškintuvą, ant
viršaus suberkite morkas ir svogūnus, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite
orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol mėsa suminkštės. Patiekite su bulvių koše
ir įvairiomis daržovėmis.
Komentarai
Rašyti komentarą