Kibinai
Reikės:
Tešlai:
1 kg. aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
450 g. margarino,
4 kiaušinių,
200 g. 30 proc. riebumo grietinės,
žiupsnelio druskos.
Įdarui:
1 kg. kiaulienos kumpio faršo,
3 svogūnų,
200-300 g. pievagrybių,
1 kg. aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
450 g. margarino,
4 kiaušinių,
200 g. 30 proc. riebumo grietinės,
žiupsnelio druskos.
Įdarui:
1 kg. kiaulienos kumpio faršo,
3 svogūnų,
200-300 g. pievagrybių,
50 g. margarino,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
šalto virinto vandens (pagal poreikį, vanduo pilamas, tam, kad būtų skysčio),
maltų juodųjų pipirų,
šalto virinto vandens (pagal poreikį, vanduo pilamas, tam, kad būtų skysčio),
Gaminimas:
Imam miltus, visą pakelį pilam į dubenį, 450g margariną supjaustom gabaliukais,
dedam į miltus, įberiam žiupsnelį druskos ir viską labai gerai sutrinam, tada imam
1 kiaušinį ir atskiriam baltymą nuo trynio, mums reikės trynio kuriuo tepsim
kibinų viršų, kitus mušam į tešlą, tada 200g grietinės, viską gerai išminkome.
Pradžioje pakepiname svogūnus, kai svogūnai tampa permatomi dedame
pievagrybius ir taip pat pakepiname. Į žalią faršą dedame prieskonius, 50g margarino,
pakepintus svogūnus ir pievagrybius, įpilame šalto virinto vandens. Viską gerai
išmaišome. Tada formuojame kibinus, aptepame tryniu sumaišytu su trupučiu
virinto šalto vandens ir pašauname į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių ir
kepame 25-30min. Gaunasi ~30 kibinų :)
Komentarai
Rašyti komentarą